basketКоличка
0 продукта
 

Поръчки и плащания

ПОРЪЧКИ И ПЛАЩАНИЯ:

Продуктите, които сте поръчали от страната, ние Ви доставяме с куриерска фирма Еконт.Цената за доставка чрез куриерската фирма е фиксирана - 5 лева с ДДС.

След като при нас постъпи заявка от Вас, да закупите даден продукт, ние ще се свържем с Вас по телефона за поръчаните от Вас продукти,тяхната обща стойност(цена) и начина на доставка избран от Вас. Вие ще бъдете помолени да прочетете и приемете условията всеки път, когато правите поръчка, за да се гарантира, че сте запознат с най-новите такива.

Плащане чрез куриерска фирма Еконт- Ако сте избрали този метод, Вие ще заплатите стойността на поръчката при получаване на продуктите.Стойноста на поръчаните стоки се заплаща от клиента на куриерската фирма.Моля,задължително посочете телефон за връзка с Вас! Това е условие на куриерската фирма.

Плащане по банков път- Ако сте избрали този метод, е необходимо да направите банков превод на посочената банкова сметка, като сумата е стойността на Вашата поръчка, а основанието за плащане е Номера на Вашата поръчка. Продуктите ще Ви бъдат изпратени след получаването на сумата по банковата сметката на "MANMAT BG" ЕООД. Моля,задължително посочете телефон за връзка с Вас! Това е условие на куриерската фирма.

МАНМАТ доставка! GSM 0887 792 075 Manmat доставка за София до адрес с наш собствен транспорт в удобно за Вас и нас време с опция избор на артикули, размери и цветове!Цена: 8 лв. с ДДС. Поръчаните продукти се доставят на клиента на посочения от него адрес. Условие е адресът да бъде точно посочен и да е верен.Манмат БГ ЕООД ще поиска допълнително потвърждение по телефона. В случай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

Плащане на място - Заплащате и получавате поръчаните продукти в нашия офис.Тази възможност е удобна, ако живеете в София или региона, тъй като може да комбинирате плащането с получаването на поръчката.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИИ

Клиент, поръчал стока от MANMAT.BG има право да откаже получаването на поръчаната от него стока без да дължи каквото и да е обезщетение за това, aко не са спазени условията на чл. 54 от ЗЗП:констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, цвят, цена или с обявената търговска марка.Рекламации на гореизброените пунктове се извършват в момента на доставката.Извън тях клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

Купувачът има право да направи рекламация в срок до 14 дни от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект, който не може да бъде установен при получаването и.

MANMAT BG EOOД е данъчно регистрирана по ЗДДС.

Плащанията на стоки към "MANMAT BG" EООД са съобразени с член 93, ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

Гаранция за качество

ManMat продуктите е лесно да се разпознаят по моделите, който се виждат на нашия уебсайт. В момента на пазара се появяват продукти, изработени от материали, произведени главно в Източна Азия. Тези продукти са копие на моделите и имитират формите на продуктите ManMat.
Всички продукти ManMat, както и техните модели и форми са патентовани.

ManMat- Production of patented Czech Dog Sledding Harnesses and Specialized horse riding equipment.