basketКоличка
0 продукта
 

SLED DOGS - Кучешки впрягове

Всички може да сте чували за кучешки впрягове, пързаляне с шейна теглена от впрегнати с хамути кучета по някакъв начин, чрез разговори с човек, който е гледал документални филми, чрез телевизията, чрез интернет или в списания. Но, въпросът е Вие наистина знаете ли какво е, пързаляне с шейна теглена от кучета? Или трябва ли изобщо да имам представа какво е това кучета да теглят шейна? Е, това е Dog sledding един много популярен начин за спорт с кучета през зимата в Европа и Америка, но все още непопулярен в България. Представете си шейна с впрегнати кучета, които нетърпеливо чакат водача си, да даде сигнал за начало. Шейната се движи и Вие се чувствате като едно цяло с кучетата си, докато те щастливо тичат заедно по покритите със сняг пътеки. Освен това, sleddogs е едно наистина забавно занимание изпъстрено с много приключения и емоции, което демонстрира трите основни качества на кучетата:
- изключителна сила спрямо размера им
- инстиктивно желание;за теглене
- издръжливост да минават дълги разтояния
Когато сте решили да се занимавате със sleddogs, трябва да изградите една по-различна връзка между вас и вашите кучета, като доверие, лоялност и синхрон. Този красив спорт е приключенски и забавен, като се има предвид, че спортувате заедно с кучета през най-красивия сезон - зимата. Така че, си залужава да опитате това изключително преживяване - sleddogs! Една идилия между кучета, човек, планина и природа през зимният сезон.

ina sledsвпряг на кучета

Най-голямото ни желание е да Ви осигурим колкото се може повече възможности, за да навлезете в прекрасния свят на Dog Sledding. Нашата цел е да осигурим това!