basketКоличка
0 продукта
 

Декларация за поверителност

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля, запознайте се с политиката за поверителност по отношение на престоя ви в онлайн магазина www. manmat.bg и ползването на услугите и съдържанието предлагани в него. Моля, обърнете внимание, че ние си запазваме правото да актуализираме тази декларация за поверителност.Искаме да знаете, че ние уважаваме вашите лични данни. В крайна сметка, ние сме в бизнеса на доверие и съхраняваме вашата лична информация като поверителна и защитена срещу неразрешено разкриване и това е много важно за нас.

Настоящата информация за защитата на данни се прилага изключително за Интернет сайтa www.manmat.bg. Ние  използваме данните, събрани или предоставени от посетителите на нашия Интернет сайт съгласно действащите разпоредби относно поверителността на личните данни.

Събиране и обработка на лични данни

Когато посещавате нашия Интернет сайт, сървърa ни записва и анализира техническите данни за вашия достъп като например вашият ip адрес, предоставен от вашия Интернет доставчик, информация за Интернет браузъра, който използвате и от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия Интернет сайт по-добър, както и да установим всякакви технически проблеми във възможно най-кратък срок.

Можете да използвате повечето от нашите уеб-страници без да ни предоставяте лични данни, различни от горепосочените. Едновременно с това ние Ви предоставяме и възможността да се регистрирате в нашия Сайт, което ще Ви улесни в използването на Сайта. Лични данни за Вас ще бъдат събрани ако доброволно изберете да се регистрирате в www. manmat.bg, да ни изпратите запитване или да направите поръчка за закупуване на стока от нашия Сайт.

Използване на лични данни и пренос на данни до трети лица

Ние използваме предоставените от Вас лични данни ако това е абсолютно необходимо и единствено ако същите се предоставят от вас доброволно и преднамерено, например за обработка на Вашите поръчки, за отговор на Вашите запитвания,Ние можем да събираме, обработваме и използваме лични данни обаче и в случаите,когато това е необходимо за защитата на обществени интереси и сме били надлежно призовани от съответните органи да предоставим тези данни. В случай, че направите поръчка за закупуване на стоки през Нашия Сайт, Ние предаваме вашите лични данни на куриери участващи в обработката на вашата поръчка, единствено до изискваната степен. Във всички останали случаи, Ние не предоставяме вашите лични данни на трети лица без изричното Ви съгласие и преди всичко не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.

Информация,изменение и изтриване на лични данни

Вие можете по всяко време да направите запитване в писмена форма относно това кои от вашите лични данни съхраняваме.В отговор на такова запитване ние ще Ви изпратим информацията. Вие можете да се свържете с нас за да изтрием или корегираме Вашите лични данни.